Alfa Forni és Fontana Forni olasz mobil kerti kemencék

Olasz kemencék

Olasz kemencék

Olasz kerti mobil kemencék!

Miért jó a kerti kemence?

2022. február 10. - Olasz kemencék

Napjainkban,  már nem csak vidéken, hanem egyre inkább a városokban/külvárosokban is egyre szebb kerteket lehet látni. A koronavírus okozta bezártság folytán, az elmúlt években több időt töltöttek otthon az emberek, így számos olyan tevékenység újra előtérbe került, amit már régóta elfelejtettek. Így például, nagyon sokan kipróbálták az otthoni kenyér sütést: mindenféle csoportok alakultak az online térben, ahol a kovász nevelés csínját-bínját meg tudták osztani egymással. Ugyan így, sokan, akiknek van terasza/ kertje, elkezdtek különféle palántákat/növényeket nevelgetni.  Az emberek igyekeztek minnél több időt a szabadban/ friss levegőn tölteni, családjukkal, barátaikkal ott találkozni.  Manapság a terasz és a kert felértékelődött, hasznos és szemnek is tetszetős kerti bútorokkal, eszközökkel rendezik be őket az emberek.

Az egyik ilyen fantasztikus dolog lehet a kerti kemence. Léteznek épített kemencék, azonban ezek meglehetősen drágák, hosszú idejeig tart amíg elkészülnek ( tervezéstől a kivitelezésig) . Továbbá nagy hátrányuk, hogy nem mozgathatóak, így később nem tudjuk áttenni máshova, amikor át szeretnénk rendezni a kertünket.

Érdemes megnézni a kerti mobil kemencék kínálatát: a legkisebb mérettől egészen a hatalmas nagyterű kemencékig mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Léteznek klasszikus fa tüzelű és gázos üzemű modellek is.

 https://profigrill.hu/kemencek

fontana_forni_mangiafuoco_fa_kulteri_kemence_labbal_freeze.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszkemencek.blog.hu/api/trackback/id/tr7417375706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása